Kapous professional

Sortiment výrobkov Kapous zahŕňa profesionálnu kozmetiku pre starostlivosť o vlasy: na použitie v salóne aj v domácnosti, ako aj na ozdobné laky, gélové laky, výrobky na manikúru a pedikúru, parafínovú terapiu, depiláciu a súvisiace doplnky..

Nové recenzie

Odporúčame vám prečítať si:

Pomocník: vyberte všetky - Ctrl + A, skopírujte - Ctrl + C, vložte - Ctrl + V.

rozsah

Materiály stránok slúžia na informačné účely a slúžia na vzdelávacie účely. Redakčný názor sa nemusí zhodovať s názormi autorov. Opakovaná tlač materiálov je zakázaná bez písomného súhlasu SIA „ALP-Media“ a autorov. Práva autorov a vydavateľa sú chránené.

O projekte Súťaže Sociálny adresár Referencie

Materiály stránok slúžia na informačné účely a slúžia na vzdelávacie účely. Redakčný názor sa nemusí zhodovať s názormi autorov. Opakovaná tlač materiálov je zakázaná bez písomného súhlasu SIA „ALP-Media“ a autorov. Práva autorov a vydavateľa sú chránené.

Recenzie na starostlivosť o vlasy capus

Kozmetiku Kapus som stretol už dávno.
1. Farbenie vlasov - získal lesk, krásu a krásny odtieň.
2. Maľovanie capus je veľmi dobré pre sivé vlasy a nielen pre sivé vlasy pre začiatočníkov, ale vo všeobecnosti 100% odtieňov.
3. Kapusovi sa určite podarilo v starostlivosti o vlasy, môžete si vybrať ako čistiaci šampón a pre farbené vlasy. Všetko je super.
A zo všetkého najviac ma prekvapilo sérum v modrej farbe, je to zvyčajne super duper. =) Odporúčam každému. A najelegantnejšia je tekutina, najmä trieda na dlhých vlasoch, keď po vyschnutí vlasov a ďalšom farbení vlasy nevyzerajú tak životne dôležité, tekutinu aplikujeme na koncoch a pozdĺž vlasov, obalí všetky vlasy ako vlasy, lesknú sa.
Tekutina mi veľmi pomáha, pretože vďaka tomu sú moje vlasy zdravé, menej vystavené slnku (vlasy si každý deň umývam) a teraz s ňou umývam 1krát za 2 dni, robí ma veľmi šťastným, vlasy nie sú mastné.

Ceny sú všeobecne povzbudivé!
S dôverou môžu povedať - ODPORÚČAME! VŠETKO BEZ VYLÚČENIA.

Kapous professonal.Reviews

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Mary171 »12. marca 2016 12:27 PM

Dodatočný mobilný telefón +7967 920 19 85

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Blesk »18. marca 2016 14:28

Moje aktívne nákupy TU

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Integrácia “30. marca 2016 11:23

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Natalia1984 »14. apríla 2016 13:44

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Šťastie ”29. apríla 2016, 19:31

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Dasmi »30. apríla 2016, 15:34

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Elvi »1. mája 2016 02:24

Doma som si objednal prostriedky na parafínovú terapiu:
Bioparafín s mrkvou a beta-karoténom 2 x 500 g.

Emulzia s kolagénom a elastínom pred parafínovou terapiou (250 ml)

Ochranný krém na ruky po parafínovej terapii, 250 ml

Pre mňa je to súprava na záchranu života, ktorá pomáha v boji proti suchým rukám, najmä v zime.
Nie som spokojný s vôňou parafínu po zahriatí, pre mňa to nie je veľmi príjemná vôňa, ale nie je to ani ostré. Pre amatérky. Pred zákrokom vždy používam akékoľvek ručné čistenie, potom pred liečbou parafínom aplikujem „Emulziu s kolagénom a elastínom“. Pokožka okamžite zjemňuje a stáva sa elastickou, rýchlo sa vstrebáva.
Po odstránení parafínu z rúk aplikujem „Ochranný krém na ruky po parafínovej terapii“ (po parafíne si neumývam ruky, krém okamžite aplikujem). Tento krém vytvára na povrchu rúk ochranný film, je to ako krém so silikónom, pokožka po prvý raz lepkavá, má príjemnú vôňu. V zime ju niekedy používala ako ochranný krém na ruky pred odchodom, alebo ju naniesla na ruky v noci na regeneráciu a výživu pokožky. Krémy sa dodávajú v 250 ml fľašiach, ak si ich vezmete pre seba, potom stačí rok.
Takýto jednoduchý komplex pomáha rýchlo zvlhčiť a vyhladiť pokožku rúk, vďaka čomu je hodvábny. Tiež som si všimol, že parafínová terapia týmito látkami má liečivý účinok - ak sa vyskytli malé praskliny, vrásky na nohách, potom všetko po jednom zákroku zmizne.

Re: Kapousova depilácia

Rosy »13. mája 2016 09:39 dop

Re: Ka * pous pro * fessonal.

GalinaPovolotskaya »16. mája 2016 13:13

Re: Ka * pous pro * fessonal.

Chelsea »29. mája 2016 02:02 AM

Šampón Kapous: recenzie, sortiment a vlastnosti

Spoločnosť Kapus je výrobcom profesionálnej vlasovej kozmetiky, aj keď sa mnoho výrobkov, ktoré vyrába, v súčasnosti čoraz viac používajú na starostlivosť o vlasy doma..

V tomto článku sa podrobne opíšu šampóny vyrábané spoločnosťou Kapus, ako aj niektoré recenzie o nich..

Sortiment šampónov Capus

Medzi výrobkami, ktoré spoločnosť vyrába, nájdete kozmetiku určenú iba pre profesionálov v kozmetických salónoch a výrobok, ktorý sa dá doma úspešne používať na pravidelnú osobnú starostlivosť..

Spoločnosť Kapus vyrába viac ako desať sérií šampónov, medzi ktorými sú aj fondy:

  • pre poškodené a nariedené vlasy;
  • morený;
  • kučeravá;
  • starostlivosť o šampóny s komplexmi vitamínov a olejmi v zmesi;
  • Pánske výrobky;
  • tónované šampóny, ktoré umožňujú krátku zmenu farby vlasov;

Každá linka navyše obsahuje aj vhodné masky a balzamy.

Absolútne všetka kozmetika vyrábaná spoločnosťou Kapus podlieha prísnej kontrole kvality, ktorá jej umožňuje spĺňať klasické európske a domáce normy..

Profilaktická séria

Prostriedky zahrnuté v tomto riadku sú určené na odstránenie problémov, napríklad straty a lupiny..

Objem jednej fľaše šampónu z tejto línie je 250 mililitrov.

Čistiaci šampón proti lupinám

Má ľahkú textúru a príjemnú vôňu jablka. Zvyšuje odolnosť vlasov voči škodlivým environmentálnym faktorom.

Má antibakteriálne a protizápalové účinky vďaka obsahu pyrithiónu zinočnatého v jeho zložení. Odstraňuje svrbenie a nepohodlie.

Proti strate

Šampón, ktorý obsahuje komplex účinných látok. Textúra produktu je svetlá. Je určený na zastavenie vypadávania vlasov a urýchlenie ich rastu, čo uľahčuje obsah chmeľu v extrakte, ktorý normalizuje metabolizmus, zlepšuje krvný obeh a posilňuje folikuly..

Vhodný pre akýkoľvek typ.

recenzia:

Produkt sa mi nepáčil. Používa sa dva týždne - vlasy sú tenké a suché, je ťažké ich rozčesať. Nakoniec sa objavili lupiny. Pokiaľ ide o stratu - tak to zostalo. Neodporúčam vám ho kúpiť.

Mäkký pre tenké a slabé vlasy

Jemný výrobok vyrobený špeciálne pre šetrnú starostlivosť o suché, porézne, opakovane zafarbené a vyčírené vlasy.

Hlavnou zložkou produktu je extrakt z bambusu, ktorý vyživuje vlasy užitočnými vitamínmi a minerálmi.

Vhodný pre akýkoľvek typ.

recenzia:

Perfektný šampón, starostlivosť je veľmi opatrná. Voní to dobre, vynikajúco pení, vlasy sa ľahko opláchnu a po umytí ich položíte. Z mínusov môžem len pomenovať cenu, hoci je tento nástroj stále ekonomický, trvá dlho. odporučiť!

Pre mastné vlasy

Určené na jemné čistenie vlasov a pokožky hlavy. Dokonale hydratuje, normalizuje fungovanie mazových žliaz a má protizápalové a upokojujúce účinky. Ideálne na každodenné použitie. Pomarančový extrakt bohatý na vitamíny obsiahnutý v produkte znižuje aktivitu mazových žliaz, vďaka čomu sú vlasy menej mastné..

recenzia:

Chcel by som hneď povedať, že sa mi páčil dizajn fľaše, ale nepáčilo sa mi, že na ruskom slove nebolo slovo. Keď som ju prvýkrát použil, vlasy mi stuhli, musel som použiť balzam, ale nepáči sa mi - moja hlava je mastná.

Nerozumel som úplne, či to bolo efektívne alebo nie. Čistota vlasov niekedy trvá dva dni, niekedy iba jeden. Čo je najstraššie - droga vyvolala lupiny, ktoré sa potom museli dlho zlikvidovať. Neviem, možno mi to jednoducho nevyhovoval, ale hodnotím ho tri.

Náklady na výrobky zahrnuté v tomto riadku spravidla nepresahujú 250 rubľov.

Profesionálna séria

Linka, ktorá obsahuje tri nástroje na riešenie rôznych problémov..

Šampón Mentol

Prostriedky na každodenné použitie. Vhodný pre všetky typy. Jemne a jemne sa stará o vlasy.

Cena - 280 rubľov za liter.

recenzia:

Pri kúpe vzhľadu zaujal predovšetkým štýlový a lakonický dizajn fľaše, čo je dobrá správa. Ale automat sa nepáčil, pretože to nebolo príliš pohodlné.

Konzistencia je veľmi príjemná, nie príliš hustá, ale nie tekutá. Vôňa je nádherná. Šampón dokonale opláchne vlasy, ktoré po tom, ako sa stanú ľahkými a jemnými. Príjemná príchuť mentolu zostane s vami po dlhú dobu. Ako mínus si všimla, že ich často nepoužívate, pretože môžete vlasy úplne vysušiť.

Na morenie

Jemný prípravok na starostlivosť o vlasy, často vystavený chemickému pôsobeniu. Kombinácia zložiek obsiahnutých v kompozícii si zachováva farbu po dlhú dobu a pomáha obnoviť štruktúru. Keratín dodáva vlasom hladké, hebké a lesklé vlasy.

Náklady - asi 350 rubľov za liter.

recenzia:

Používam šampón spárovaný s balzamom rovnakej línie. Vlasy sú jemné a príjemné na dotyk, vyzerajú zdravo. Som blondínka a pre mňa je hlavnou vecou zachovanie farby a neprítomnosť žltých škvŕn na plátne. Šampón Kapus sa s tým dokonale vyrovná. Po umytí sa nemusíte ani hrebeňovať - ​​všetko sa rozmotáva samo. odporučiť!

Sústredené na všetky typy

Hlboko čistí a úplne odstraňuje všetky zvyšky stylingových produktov a iné nečistoty. Obnovuje štruktúru.

Neodporúča sa na dennú starostlivosť..

Tento nástroj stojí 330 rubľov za liter.

recenzia:

Tento šampón používam na vyčistenie prášku, ktorý si z práčky vyperím. Neodporúčam vám, aby ste si vlasy takhle umývali, a ešte častejšie, ak ste maľovali vlasy - všetky farby sa zmyjú bez stopy. Okrem toho si vlasy osušte a urobte z nich jednu veľkú kučeravosť, ktorú potom jednoducho nemožno rozmotať.

Sériové rady

Zahŕňa 4 šampóny neobsahujúce sírany.

Na morenie

Poskytuje kvalitnú starostlivosť o zafarbené vlasy a skvelý výživný účinok pre vlasové korienky.

Zložky vitamínu E a cereálie obsiahnuté v zmesi pomôžu udržať farbu jasnú po dlhú dobu a mliečne bielkoviny obnovia štruktúru oslabenú po zákroku..

Vhodný na každodenné použitie..

Cena - 230 rubľov.

recenzia:

Produkt dobre napení a dokonca ľahko vymýva olejové masky. Nemôžem povedať, že farba zostane nezmenená veľmi dlho, ale je evidentne pomalšia.

Srsť po nej je elegantná, jemná a lesklá. Dokonca aj moje príliš vysušené tipy vyzerajú omnoho lepšie. Radím vám kúpiť!

Ak chcete dať objem

Bavlnené bielkoviny v zložení tohto produktu zlepšujú stav zriedených a matných vlasov, obnovujú ich silu a zdravie, čím zvyšujú objem.

Šampón je možné používať každý deň..

Cena - 230 rubľov.

recenzia:

Používam ho iba v kombinácii s balzamom a nemôžem povedať nič zlé. Vôňa nie je nepríjemná a veľmi príjemná. Vlasy sa umývajú dobre. Vlasy nemajú na tento šampón závislosť. Tiež sa mi páči objem, ktorý mám osobne viac ako dosť na mesiac a pol.

posilňujúci

Arganový olej a ovocné aminokyseliny dokonale vyživujú, hydratujú a chránia oslabené vlasy, obnovujú ich silu a zdravý vzhľad. Šampón je prostriedok na prípravu vlasov na ďalšie regeneračné procedúry. Odporúča sa používať raz týždenne a kombinovať s balzamom z tej istej línie.

Cena je asi 250 rubľov.

recenzia:

Tento nástroj sa mi po prvom použití naozaj páčil. Šampón dobre opláchne všetky stylingové výrobky a oleje, aj keď jeho zloženie je skutočne mierne. Aj keď ho používate samostatne, bez toho, aby ste ho kombinovali s maskou, výsledok je vynikajúci. Vlasy sú jemné, krásne a ľahko sa rozčesávajú. Výrobok ich nezťažuje a žiadnym spôsobom neovplyvňuje mastnotu. odporučiť!

Každý deň

Multivitamínový komplex, ktorý je súčasťou produktu, poskytuje kvalitnú dennú starostlivosť. Šampón je vhodný pre akýkoľvek typ..

Cena - 230 rubľov.

recenzia:

Šampón vlasy dobre opláchne, nevysuší, ale urobí hladkým, objemným a žiariacim. Po použití zostanú po dlhú dobu čisté a nemusíte na koncoch aplikovať nezmazateľné prostriedky.

Série bez vôní

V rade sú tri produkty..

S biotínom, posilňovaním a stimuláciou rastu

Hlavnou zložkou je biotín, ktorý normalizuje metabolizmus a eliminuje poruchy v štruktúre. Vlasy sú plné sily a energie, sú brilantné, mäkké a poslušné.

Cena - 500 rubľov.

recenzia:

Liek nedokázal zvládnuť silnú stratu, ale môžem povedať, že mi posilnil a obnovil vlasy. Ich vzhľad sa stal upraveným a zdravým. Používajte v kombinácii s krémom.

Hydratačný pomocou arganového oleja

Poskytuje vynikajúcu starostlivosť, hydratáciu a zjemnenie. Vhodný na nepretržité používanie..

Cena - 310 rubľov.

recenzia:

Šampón sa starostlivo stará o vlasy, pri umývaní vypadne na minimum, čo znamená, že odpadovú vodu nemusíte neustále čistiť - to je pre mňa obrovské plus. Vlasy zostávajú dlho čisté a produkt skutočne urýchľuje rast! Vo všeobecnosti ma teší a určite odporúčam!

Magický keratín

Vyživuje, obnovuje a ošetruje poškodené vlasy. Je to vynikajúci nástroj na prípravu vlasov na následné regeneračné procedúry..

Cena - 410 rubľov.

recenzia:

Nemôžem povedať, že pri používaní tohto šampónu ma potešilo. Páči sa mi jeho zloženie. Tiež dobre opláchne vlasy, ale netrvá veľmi dlho. Stávajú sa mäkšími, životy. Šampón odporúčam, ale iba v prípade, že od tohto zvyčajného lieku neočakávate nejaký neuveriteľný regeneračný účinok..

Šampón "Kapus": typy, recenzie, ktoré si vyberiete

Na čo sa zameriavate pri výbere vlasového šampónu? Za cenu, balenie, chuť, reklamu? Hlavnú vec, ktorú musíte venovať, je kvalita šampónu, typ vlasov a pokožky hlavy, pre ktoré sú určené..

V poslednej dobe sa profesionálna kozmetika na starostlivosť o vlasy stala dostupnou pre každého, ale, nanešťastie, jej cena sa často uhryzne. Ale čo ak chcete použiť profesionálny vysoko kvalitný nástroj, ale ešte nemáte chuť platiť? Zoberme si prostriedky od profesionálnej značky Kapous - typy šampónov a recenzie zákazníkov. A možno nájdete odpoveď na svoju otázku.

Kapous professional

Domáca značka Kapous Professional bola založená v roku 2001. Celá výroba je sústredená v západnej Európe, čo znamená, že značka spĺňa požiadavky nielen ruských, ale aj európskych noriem kvality.

Kozmetika obsahuje celý rad produktov určených na farbenie, starostlivosť, regeneráciu vlasov, ako aj na styling a perm. Všetky výrobky sú vyvíjané poprednými technológmi a trichológmi, využívajúcimi prírodné zložky: výťažky cenných rastlín, ovocie, éterické oleje.

Profesionálny produktový rad je k dispozícii nielen kozmetickým salónom a súkromným kaderníkom, ale každému, kto chce doma používať vysoko kvalitné výrobky na starostlivosť o vlasy. Jedným z najobľúbenejších produktov značky je šampón Capus. Výber je naozaj skvelý, každý si môže zvoliť šampón, ktorý je ideálny pre daný typ vlasov a pokožky hlavy.

Ďalšou nespornou výhodou produktov značky Kapus je cena. Značka „nepodvádza“ zložité obaly, vône, reklamu, ktorá nemá vplyv na kvalitu prostriedkov.

Ako si vybrať šampón

Pri hľadaní módy pre niektoré šampóny inzerované na sociálnych sieťach zabúdame, že jej hlavnou funkciou je čistenie vlasov a pokožky hlavy od špiny a mazu. Na obnovenie poškodených prameňov a „zapečatených“ rozštiepených koncov nie je, žiaľ, schopný. Čo by ste mali hľadať pri výbere šampónu??

Hlavná vec, na ktorú sa musíte zamerať, je typ vlasovej pokožky. Najbežnejším typom je mastný olej. Preto by sa šampón mal vyberať „pre mastné vlasy“ bez ohľadu na stav koncov. To isté platí pre normálnu až suchú pokožku. Používajte nástroje označené „pre všetky typy vlasov“, ale iba ak vám to vyhovuje. Napríklad šampón Capus s mentolom je vhodný pre všetky typy vlasov. Jemne čistí, vyživuje, vyživuje pokožku a pramene výživných látok. Mentol obsiahnutý v kompozícii príjemne ochladzuje a osviežuje, čo je ideálne pre leto.

Trochu iná situácia s farbené vlasy, najmä v jasných farbách - červená a meď. Obyčajné šampóny majú tú vlastnosť, že „vymyjú“ farbu, preto je pre jej zachovanie lepšie použiť prostriedky „pre farbené vlasy“ alebo tónované. Takéto šampóny sa môžu použiť, ak neexistuje nadmerná mastná pokožka hlavy, lupiny, vypadávanie vlasov alebo alergie..

Liečba lupín alebo vypadávania vlasov je najlepšie sprevádzať vhodnými terapeutickými šampónmi..

Na farbené vlasy

Profesionálne kapsové šampóny pre farbené vlasy Color Care chránia farbu na molekulárnej úrovni a bránia jej „vylúhovaniu“. Nástroj nielen dobre čistí pokožku hlavy a vlasy, ale vyživuje aj korene. Kompozícia obsahuje vitamín E a biologicky aktívne prvky obsiahnuté v cereáliách, ktoré majú priaznivý vplyv na stav pokožky a kučery..

Aktívne zložky čistiaceho prostriedku nevysušujú a nedráždia pokožku, ale naopak obnovujú rovnováhu pH. Šampón "Capus" pre zafarbené vlasy má ďalšiu výhodu - lahodnú karamelovú príchuť, ktorá zanecháva na prameňoch jemný závoj..

Proti lupinám

Kapous Profilactic je účinný prostriedok, ktorý pomáha bojovať proti lupinám, svrbeniu a podráždeniu pokožky hlavy. Aktívnou súčasťou tohto nástroja je pyritinát zinočnatý. Vďaka svojim antimykotickým, antibakteriálnym a protizápalovým vlastnostiam bojuje proti hubovým infekciám.

Šampón „Capus“ tiež obsahuje olej z čajovníka bohatý na terpenoidy. Má tiež antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. Výsledok je viditeľný po štvrtej aplikácii. Lupiny prechádzajú rýchlo a na dlhú dobu.

Proti strate

Ak strata vlasov nie je spôsobená ochorením vnútorných orgánov, ale má výlučne kozmetický charakter a je spojená s nesprávnou starostlivosťou, potom tento liek pomôže liečiť šampón „Kapus“ - liečebný šampón. Táto línia je zameraná na boj proti vypadávaniu vlasov posilňovaním vlasových folikulov. Bylinné extrakty a výťažky z chmeľových šištičiek zvyšujú krvný obeh, čo pomáha posilňovať folikuly. Výsledkom je zrýchlenie rastu vlasov a zamedzenie vypadávania vlasov..

Šampón vďaka prírodným prísadám nevysušuje a nedráždi pokožku. Najúčinnejšie v kombinácii s inými látkami z liečebnej línie: krém a ampulky proti strate.

Bez obsahu síranov

Ukazuje sa, že svieža voňavá pena, ktorú si veľmi obľúbime pri umývaní vlasov, je tvorená úplne nezdravými chemikáliami - síranmi. Kokosíran sodný, laurylsulfát amónny, lauret sulfát horečnatý sú zlúčeniny, ktoré sa nachádzajú takmer vo všetkých detergentoch, od detergentov na umývanie riadu po sprchovacie gély a šampóny. S nečistotami sa im naozaj darí, ale nanešťastie sú nemilosrdné pre citlivú pokožku. Môžu spôsobiť alergické reakcie, sčervenanie, podráždenie, svrbenie. Dobrou správou je, že existujú šampóny bez sulfátov. Tieto zlúčeniny boli nahradené inými, ktoré nečistoty omývajú omnoho opatrnejšie bez toho, aby podráždili alebo presušili pokožku..

Linka Kapous obsahuje niekoľko týchto šampónov:

  • Šampón „Magic Keratin Caps“ bez obsahu síranov je ideálny na ošetrenie prameňov po vyrovnaní keratínu. Prípravok je veľmi jemný čistí, vyživuje a zvlhčuje vlasy.
  • Profound Re obsahuje hodnotný marocký olej, ktorý sa stará o kučery a jemne čistí pokožku bez toho, aby spôsobil podráždenie a tesnosť.

Recenzie bez síranov

Čo hovoria zákazníci, ktorí vyskúšali šampón Kapus? Recenzie výrobkov neobsahujúcich síran sú väčšinou pozitívne. Po prvé, páčia sa im za dostupnú cenu. Po druhé, výsledok takmer vždy poteší majiteľov suchých a poškodených vlasov, pre ktorých je zloženie šampónu zásadne dôležité, a tých, ktorí sa jednoducho rozhodli opustiť prípravky obsahujúce síran. Takto kupujúci po použití prostriedkov:

  • Žiadne svrbenie alebo tesnosť.
  • Pramene nie sú zmätené, ľahko sa rozčesávajú.
  • Šampón bez obsahu síranov „Capus“ vonia veľmi pekne.

Údržba farieb

Jas farebných kučeriek je možné udržiavať nielen pomocou šampónu, ktorý prispieva k farebnej stálosti, ale aj vďaka tónovacím činidlám, ktoré sfarbujú sviežosť, sú jasnejšie a sýtejšie. Šampón odtieňa „Life Color Capsule“ vám pomôže zachovať farbu, dodáva jej lesk a hĺbku.

Šampóny tejto línie obsahujú mierne detergentné zložky, prírodné extrakty a pigmenty, ktoré dodávajú kučerám jasný nasýtený odtieň bez amoniaku a oxidačných činidiel. Pigmenty obklopujú každú srsť zvonka, bez toho, aby sa dostali dovnútra a bez narušenia ich štruktúry. Výsledný odtieň sa postupne vymyje, takže medzi rastúcimi koreňmi a farebnými prameňmi nebude žiadna hranica. Farby šampónu sú uvedené v nasledujúcich farbách:

  • Granátová červená. Vhodný na udržiavanie farebných vlasov v odtieňoch červenej a hnedej..
  • Brown. Vhodný na čokoládové a svetlo hnedé tóny..
  • Meď. Zachováva jas červených vlákien.
  • Piesok. Tónovaný teplá blondína.
  • Tmavý baklažán. Rozjasní tmavé vlasy.
  • Fialový. Neutralizuje žltosť vyčírených kučier.

Tónovaný šampón "Kapus" by sa mal nanášať na mokré vlasy, penu a namočiť po dobu troch až piatich minút, v závislosti od požadovaného výsledku. Dôkladne opláchnite vodou..

Recenzie o tónovacích výrobkoch

Tónované šampóny "Kapus" recenzie sú väčšinou pozitívne. Kupujúcim sa skutočne páči:

  • Nízka cena produktu.
  • Lesk dodávaný tónovanými výrobkami.
  • Neutralizácia žltého odtieňa pri použití fialového šampónu.
  • Schopnosť udržiavať jasnú nasýtenú farbu po farbení dlhšie.

Bohužiaľ, nie každý prišiel s týmto liekom. Niektorí kupujúci poznamenali, že:

  • Nevidel výsledok. Najčastejšie sa to deje zlým odtieňom pôvodnej farby.
  • Nešťastný z tieňa. To sa môže stať pri tónovaní silne poškodených vlasov, často bielených. Pretože tento produkt nie je trvalým farbivom, na poréznych a presušených vlasoch môže byť výsledok nepredvídateľný..

Každý šampón „Kapus“ si zaslúži pozornosť ako lacný a vysoko kvalitný produkt. Ale zvoliť ideálny liek, musíte skúsiť!

Recenzie kozmetiky Kapous

Oooooh môj obľúbený na dlhé, dlhé roky. alebo aspoň na chvíľu, kým sa nezaľúbim na niečo ešte silnejšie.

Nerobil zázraky, ale pomohlo mi to v ťažkom boji za krásne vlasy.

Sprej na vlasy.

Olej absolútne nezaťažuje vlasy, neprispieva k rýchlej kontaminácii a dokonale zvlhčuje.

Zvlhčené, hladké a poslušné vlasy - to mi dal tento krém!

Arganový olej na vlasy, obnovuje vlasy a nielen dodáva kozmetický efekt.

Neúspešný prehnaný produkt.

Sérum uľahčuje česanie, ale nevšimol som si obnovenie vlasov.

Najviac vynikajúci balzam na farbené vlasy!)

Nájdená ideálna tepelná ochrana. Prvýkrát som sa do tejto tepelnej ochrany zamiloval.

Pekný produkt za peknú cenu.

Skvelý balzam na všetky typy vlasov!

Profesionálne krémové farbenie vlasov.

LadiesProject je sprievodca sociálnou kozmetikou. Miesto, kde dievčatá diskutujú o kozmetike, hodnotia výrobky a značky, zoznámia sa s novými výrobkami, spoznávajú zľavy a predaj, učia sa vyberať a kupovať vysokokvalitnú kozmetiku. Každý sa môže stať súčasťou nášho priateľského tímu.

Pridajte sa k nám práve teraz, čítajte, komentujte, zdieľajte spätnú väzbu a nápady, hovorte o nových nákupoch!

Poskytujte najlepšie produkty od spoločnosti Kapus?

Veľmi chladné dvojfázové spreje (modré na obnovenie vlasov) majú ochranu pred UV žiarením a ľahké česanie. Na veľmi poškodené vlasy zelené.

Expresná obnova keratínovej vrstvy (2 sondy). Efekt je viditeľný okamžite, môžete ho použiť až 4-krát mesačne.

Keratínová obnova (iba pre zafarbené vlasy) je lepšie urobiť ju iba v salónoch.

To najlepšie zo všetkých značiek - tepelná ochrana Neviditeľná starostlivosť (v štúdiovom odkaze), NEVYKONÁVAJÚ OCHRANU VLASOV, VÁS A UCHOVÁVAJÚ kučery, kučery, narovnané vlasy do 7 dní (bez umývania vlasov).

A tak, dobrá séria Fragen (béžová) - peeling, krém, šampón, krém v ampulkách. V Rusku sa však predáva iba v lekárňach a v profesionálnom (internetovom obchode). alebo séria Ylang Ylang (kúpeľná starostlivosť).

registrácia

Lenochek
Nedávno kúpil šampón na odstránenie žltnutia z vlasov. Toto je pre mňa iba hľadanie. Použitie by malo byť raz týždenne, žltkastosť odstráni prvýkrát a vlasy potom, čo sú jemné. Veľmi spokojný.

Dashatymen
A kde si môžem kúpiť tento capus??

Kalinichenko Olga Anatolyevna

Problémy mentálneho vývoja detí

Kozlov Alexander Sergeevich

Spolu s LLC AquaDom

Kurzy Montessori, umenie, hudba pre deti od 1 do 6 rokov. Príprava na školu. Logopéd. Masáž reči DENAS. Psychológ. Dielne. Angličtina

Recenzie na nákup kozmetiky Lumenе, Viсhy, La Roshe Posay. Zubné pasty Splat. Starostlivosť o farbenie a vlasy Kapous. Depilácia a parafínová terapia Kapous. Gélový lak!

pretože Nie si prihlásený. Vstúpiť.

pretože téma je archívna.

Dobrý deň, milí účastníci,

zanechajte prosím svoj názor na kozmetiku z môjho nákupu.

gallery367613? MFID = 1075872 a IID = 30651652
Šampón som si vzal aj na dennú starostlivosť, má dobrú vôňu citrusov, dobre vyplachuje, jediný, ktorý mám, je zlá pokožka hlavy, a tu to nie je môj asistent..
Vynikajúci arganový olej. Natieram si malé množstvo dlane do dlaní a položím na suché konce vlasov. Stávajú sa poslušnejšími, hodvábnymi, až tak veľmi jemne. Vzal som si rovnaké sérum, tiež nie je zlé, olej je ťažší delostrelectvo, takto môžete obnoviť vlasy.
Veľmi dobrý sprej na vlasy. Vôňa je normálna, nezvratne fixuje vlasy (normálna fixácia) všeobecne pre každý deň. Naozaj sa mi to páčilo. Tiež používam tepelnú ochranu, vyzerá to, že sa nehodí všetkým, ale už si kúpim 3 fľaše, zdá sa mi dobrý prostriedok.
Nedávno som získal sérum s biotínom pre rast vlasov (hovoria, že to pomáha). Dal som ho na delenie na čisté vlasy, samotná aplikácia je pekná. Vzal som si tiež parafín (veľmi sa mi páči parafínová terapia). takže na 500 rubľov je 1 kg parafínu pravdepodobne nikde lacnejšia.
Osobitné poďakovanie organizátorovi za dobré obstaranie..
Stále by som vyskúšal veľa vecí (napríklad tekutý kryštál na vlasy, peeling na pokožku hlavy), ale má obmedzené prostriedky. A kozmetika zanecháva veľmi dobrý dojem. ¶

DD! Chcel som sa o to podeliť: Objednal som si kapous gélový lak, zmenu farby www.nn.ru/community/sp/main/. # product-2591760

odtieň 1206
Na fotografii to nie je viditeľné, lak sa objavil s veľkými iskrami. Pozrime sa, ako to bude na nechtoch, ale očakával som, že to bude len perleťovo) ¶

Vlasová tekutina: prečo je to potrebné a ako ju používať?

Vlasové tekutiny sú navrhnuté tak, aby poskytovali prameňom lesku a hebkosti behom pár minút. Značky aktívne vyvíjajú tento segment fondov a vyvíjajú nové účinné vzorce. Sanitka pre vaše vlasy v malej fľaši!

Vlasová tekutina je nezmazateľný produkt s ľahkou textúrou. Dnes hovoríme o tom, prečo sú potrebné vlasové tekutiny, aké sú a ako ich používať.

Tekutina na vlasy

Delené konce sú častým problémom. Je obzvlášť akútny medzi majiteľmi dlhých vlasov v chladnom období. V dôsledku suchého vzduchu v miestnosti a zmien teploty sa vlákna dehydratujú, rozbijú a rozdelia. Zloženie tekutiny na koncoch vlasov musí nevyhnutne obsahovať proteíny a vysoký obsah silikónov. Pamätajte, že je lepšie zbaviť sa už rezaných koncov nožnicami. Tekutina na koncoch vlasov môže zabrániť len ich vzhľadu. Predstavujeme vám jeden z najlepších produktov v tejto kategórii..

Kvapalina do vlasov na vlasy Kapous Crystal Shine

Kapous Hair Fluid si kladie za cieľ hlboko hydratovať konce. Pletivo je pružné, lesklé a pružné, chráni pred UV žiarením, obklopuje všetky vlasy priedušným filmom. Kompozícia obsahuje silikóny a ľanový olej. Posledne menované obsahujú esenciálne omega-3 polynenasýtené mastné kyseliny, ktoré pri pravidelnom používaní významne zlepšujú stav vlasov. Aplikácia: Naneste 4-6 kvapiek vlasovej tekutiny Kapous do dlane a roztierajte ju na mokré alebo suché pramene, pričom osobitnú pozornosť venujte špičkám..

Olej na vlasy

Kvapalný olej na vlasy bude vynikajúcim pomocníkom v boji proti suchu, otupeniu a elektrifikácii. Je lepšie vziať si liek s prírodnými olejmi a keratínom. Olej na tekuté vlasy dodáva kučeravým leskom a vláčnosť a uľahčuje česanie. Jedným z najlepších predstaviteľov v tomto segmente produktov je vlasový regenerátor Ollin Bionika.

Rekonštrukcia vlasov na vlasy Ollin Bionika

Vlasová tekutina Ollin Bionika má neobvyklý názov „rekonštruktor“ kvôli svojej schopnosti opraviť poškodené pramene. Ako súčasť ovseného oleja, ktorý je prírodným antioxidantom, hlboko zvlhčuje a poskytuje ochranu pred ultrafialovým žiarením. V prvom rade je obnovovač vlasov Ollin Bionika účinný proti krehkosti, rozštiepeným koncom a poškodeniu. Jeho používanie je veľmi jednoduché. Vytlačte niekoľko kvapiek dávkovačom do dlane, vtierajte ich a naneste na vlasy po celej dĺžke. Nevyžaduje sa vyplachovanie.

Kvapalina na vlasy: recenzie

Štiepaná tekutina Kapous Crystal Shine poskytuje prísľub aktívnej hydratácie, výživy, lesku a hebkosti. Už v 10 aplikáciách sú špičky výrazne mäkšie a zvlhčené. Tento nástroj môžete používať každý deň.

Recenzia vlasových tekutín Ollina Bioniku je tiež veľmi sľubná. Funguje skvele na poréznych bielených vlasoch. Lepšie je nanášať na suché zámky a potom ich rozčesať štetcom s častými klinčekmi. Potom sa kučery nelepia k sebe a dostanú potrebný podiel vlhkosti.

Vynikajúci zvlhčujúci účinok majú aj vlasové výplne s panthenolom, ceramidmi, hodvábnym extraktom a kolagénom..

Želatínové masky na vlasy

Liečba pedikulózy, ako robiť všetko správne a nechýba nič