Maska „Výkon koní“ - recenzie, typy a vlastnosti aplikácie

Pred niekoľkými rokmi bola luxusná hriva pre ženu luxusom, dnes je však už z kategórie nevyhnutnosti. Krásne vlasy sa dajú vytvoriť aj pre tie dievčatá, ktorých prírodné vlasy vôbec nie sú silné a cop nie je hustá. Koneckonců, koľko techník dnes ponúka kaderníctvo a salóny. V cene nájdete keratinizáciu vlasov, lamináciu a Botox. Ak sú vlasy veľmi tenké a zriedkavé, môžete dokonca pestovať pramene a do pása si vytvoriť krátke ježko..

Ale ak hovoríme o procedúrach salónu. Je možné výrazne zlepšiť kvalitu vlasov doma? Mnoho recenzií o maske "Horsepower". A vo všeobecnosti sú tieto produkty celkom inzerované. To je to, o čom budeme hovoriť v tomto príspevku. Čo môžete očakávať od použitia, ako správne používať, či maska ​​Horse Force pomôže proti vypadávaniu vlasov, recenzie s odporúčaniami - to je to, čo vás v tomto článku čaká..

Veľmi dobrý názov produktovej rady

Predtým, ako sa pozrieme na recenzie týkajúce sa taviacej masky „Výkon“ a opisu produktu, nie je možné oceniť obchodníkov, ktorí pracovali na reklamnej stratégii pre túto produktovú radu. Ako možno viete, hrivica kone je svojou povahou taká krásna a hustá, že je geneticky včlenená do koní. Všetko, čo je potrebné na to, aby sa hriva leskla a aby vyzerala skutočne luxusne, je obvyklá starostlivosť vo forme umývania a česania. Preto, ak chceme sľúbiť, že má akýkoľvek účinok rovnaký účinok ako má koňská hriva, je to rovnaké, ako niekomu sľúbiť farbu ako tigrie alebo silné vlasy ako norok.

Medzitým od staroveku existujú príbehy o tom, ako dobré sú nástroje vyvinuté odborníkmi na živočíšnu výrobu. Napríklad krém, ktorý maže vemeno kravy, zjemní pokožku. Šampón používaný na umývanie koní vám pomôže získať luxusnú hlavu vlasov. Túto mytológiu používali obchodníci, pričom dali názov svojim produktom. A ani jedno krásne cudzie slovo na etikete nebude slovanskej žene povedať viac ako veta „konská sila“. Podpora reklamy na výrobky bola navyše veľmi veľká. Výsledkom je, že dnes, ak nie každá z nich, 9 z 10 dievčat vie s istotou o existencii produktov na starostlivosť o vlasy s názvom „Horsepower“..

vzhľad

Recenzia masky na vlasy s konským výkonom ovplyvňuje predovšetkým vzhľad a vzhľad balenia. Kupujúci pozitívne berú na vedomie skutočnosť, že výrobca pridáva okrem plastových nádob a fliaš aj papierové obaly. Maska pre kone s korením nie je výnimkou.

Podľa recenzií spotrebitelia tiež pozitívne hodnotia tvar plechovky s maskou. Je vyrobená z hrubého plastu, veko sa ľahko točí, pod ním je skrytá opakovane použiteľná plastová membrána. Podľa dievčat je veľmi výhodné, aby šírka hrdla nádoby nebola úzka, ako u mnohých výrobcov, ale dostatočne široká, čo je vhodné nielen pre malú ruku.

Konzistentnosť, aróma

Vďaka konzistencii sa vlasová maska ​​podobá veľmi silnej kyslej smotane alebo mierne roztavenému maslu. Obrazne povedané, ak nalejete lyžicu do pohára produktu, potom nespadne. Takáto hustá konzistencia však nezasahuje do aplikácie a distribúcie masky po celej dĺžke vlasov. Pod vplyvom teplých rúk a vlhkosti produkt úplne zdôvodňuje názov „topenie“, pretože sa skutočne topí, stáva sa mäkším a tekutejším..

Podľa recenzií má taviaca maska ​​„Horsepower“ veľmi príjemnú nenápadnú arómu citrusov. Po vymytí masky si vlasy udrží príjemnú vôňu, ktorá u vás zostane najmenej 10 - 12 hodín.

Čo je v zložení

Je smiešne študovať zloženie výrobkov bez toho, aby sme mali minimálne znalosti o technológiách chemického priemyslu. Ak teda v šampóne alebo maske na vlasy nie je síran, produkt sa nebude dobre umývať ani opláchnuť. Označenia „E“ sú často kódovým názvom pre dlhé chemické zlúčeniny, ktoré sú úplne neškodné. Ale mnohí považujú prítomnosť akéhokoľvek „E“ za označenie nebezpečenstva.

Maska na vlasy by nemala byť užitočná. Jeho hlavným účelom je vyživovať a zvlhčovať pokožku hlavy a zvlhčovať vlasy. V skutočnosti sú naše vlasy mŕtve bunky, ktoré medzitým vyzerajú inak.

Zloženie produktu je pre výživnú masku pomerne štandardné. Ak chcete nájsť tajné ingrediencie, vďaka ktorým je maska ​​Horse Power skutočne účinná, v zložení sa s nimi nestretnete. Na zadnej strane štítka v zozname s prvkom masky nájdete vitamíny, aminokyseliny, jojobový olej, mandľový olej, pepřový extrakt, kyselinu hyalurónovú. Oleje dokonale vyživujú vlasy, vitamíny saturujú pokožku hlavy.

Prečo je kyselina hyalurónová a výťažok z korenia užitočné?

„Tajnou zložkou“ masky Horsepower je kyselina hyalurónová a korenie. Použitie kyseliny hyalurónovej vo všetkých kozmetických výrobkoch je však v súčasnosti módne, ale nie úplne opodstatnené. Kyselina hyalurónová je najúčinnejšia iba pri injekcii. Ukazuje sa teda, že krémy na vlasy, masky na vlasy a iné výrobky môžete nanášať pomocou kyseliny hyalurónovej, ale v tom bude len veľmi malá účinnosť. Na druhej strane, pravidelná aplikácia kyseliny hyalurónovej stále prispieva k zadržiavaniu vlhkosti. Preto pri pravidelnom používaní masky vzniká určitý kumulatívny účinok.

Pokiaľ ide o účinok červenej papriky, je dobre známe, že táto zložka masky zlepšuje prísun krvi do koreňov vlasov. Pomerne bežný domáci recept na votieranie lopúcha olejom z červenej papriky do koreňov vlasov, čo nevyhnutne vedie k rastu nových vlasov. Použitie masky samozrejme sľubuje väčší účinok ako domáce výrobky na starostlivosť o vlasy..

Druhy výkonových masiek pre kone

Výrobca je zvyknutý na to, že nás poteší a rozmaznáva veľkým počtom druhov výrobkov, nie preto, že sa skutočne líšia, ale preto, aby mali väčšie šance na jeho predaj. Ak šampón predstavuje jeden vzhľad, potom kupujúci nemá taký záujem. Ak však spoločnosť ponúka šampón na hustotu, lesk a farbené vlasy, pravdepodobnosť, že si kúpia tovar tejto značky, sa veľmi zvýši. Je nepravdepodobné, že pre vás bude neočakávanou správou, že tieto výrobky sa v skutočnosti líšia iba vôňou alebo farbou.

Značka „Horsepower“ sa k takémuto marketingovému triku neuchýli. Preto v lekárni nenájdete širokú škálu šampónov a masiek. V skutočnosti existuje iba jedna maska ​​- výživné topenie, s obsahom extraktu z korenia a kyseliny hyalurónovej v zmesi. Je však určený na boj proti vypadávaniu vlasov, krehkým a suchým špičkám, posilňuje a vyživuje vaše kučery..

Čo hovoria o produkte

Chceli by ste vedieť, čo si dievčatá myslia a hovoria o maske Horse Power? Recenzie o nástroji takmer všetko, ako jedno, pochvalné. Tu je niekoľko pekných komentárov:

  • vlasy, akoby po laminácii;
  • maska ​​nielen vyživuje, ale tiež zvlhčuje vlasy;
  • prítomnosť olejov a aminokyselín v kompozícii spôsobuje zreteľný starostlivý účinok;
  • vlasy nie sú len lesklé, ale tiež sa už nepletú, ľahko sa rozčesávajú, objaví sa drahý lesk, ako po procedúrach v salóne;
  • maska ​​poskytuje vynikajúci zvlhčujúci účinok, čo je zvlášť zrejmé na vysušených koncoch;
  • naozaj vhodné pre všetky typy vlasov, po aplikácii vlasov, náchylných k mastným, už nezačínajú vylučovať tuk;
  • kvalita je pomerne porovnateľná s drahými profesionálnymi maskami, ale stojí to menej.

Podľa recenzií je maska ​​"Horsepower" účinná proti vypadávaniu vlasov. Nezabudnite však, že tento produkt má kumulatívny účinok. Nepočítajte so zvýšením hustoty po prvej aplikácii.

Kto nemusí byť vhodná maska

Podľa recenzií má ultra masku „Horsepower“ takmer každý, kto ju vyskúšal. Medzi hlasným potleskom však môžete počuť hlasy tých, ktorí nesúhlasia. Niektoré dievčatá sú alergické na zložky masky. Aby ste predišli smutným následkom po použití, naneste trochu prípravku na pokožku zápästia. Pokiaľ po 20-30 minútach nenastala žiadna reakcia, táto maska ​​sa určite môže použiť..

Bolo dokázané, že vlasy si zvyknú na výrobky, s ktorými sa o ne starajú. Z tohto dôvodu trichológovia odporúčajú každé dva až tri mesiace meniť šampóny, balzamy a masky..

V ktorých prípadoch je lepšie kúpiť

Táto maska ​​sa vám určite nehodí, ak ste nedávno vykonali keratinizačný postup.

Varovanie sa môže venovať aj dievčatám, ktoré radi používajú prírodné alebo prírodné odvary. Maska „Horsepower“ obsahuje sírany a silikóny. Tí, ktorí používajú bežné výrobky na starostlivosť o vlasy, neubližujú. Účinok ľudových masiek a odvarov však zruší.

Ak máte veľmi ostré konce a máte veľké nádeje na výkon „Horsepower“, je hlúpe čakať na výsledky dva až trikrát po aplikácii..

Ako urobiť vlasy krásnymi

Podľa recenzií maska ​​„Horsepower“ pomôže aj pri vypadávaní vlasov, ale nejde o všeliek. Zoberme si nasledujúce vlastnosti starostlivosti o vlasy a vaše zámky potom budú vždy krásne, bez ohľadu na kvalitu a cenu použitých produktov starostlivosti..

Nefúkajte vlasy, keď sú horúce. Ideálna schéma na sušenie vlasov je nasledujúca: prameň prameňom utrite a potom počkajte, kým vlasy nevyschnú pri izbovej teplote. A iba ak sú pramene iba mierne vlhké, vysušte ich a tvarujte studeným vzduchom.

Bez ohľadu na to, aké moderné žehlenie používate a koľko to stojí, tento nenahraditeľný atribút pre styling stále vlasy výrazne preplňuje. Používajte ho tak zriedka, ako môžete..

Užitočné tipy pre produkt

Maska na vlasy s konským výkonom sa podľa recenzií odporúča používať s inými výrobkami z tej istej série. Kombinované použitie šampónu a masky dáva veľmi dobrý účinok. Preto ak je to možné, zakúpte si šampón alebo sprej na vlasy z rovnakej série s maskou..

Podľa recenzií je topiaca maska ​​na vlasy s konským výkonom dosť výživná. Nepoužívajte ho viac ako raz týždenne, aby ste zabránili nadmernému mastnému chĺpku. Okrem toho, ak vaše vlasy majú tendenciu tvoriť mazu v korienkoch, potom masku neaplikujte na korene vlasov. Správne používanie masky Horsepower je nasledujúce. Naneste produkt na konce a potom ho jemne rozložte na zostávajúcu dĺžku vlasov. Nechajte masku 15-20 minút. Ak sú vaše vlasy náchylné k suchu, môžete predĺžiť dobu aplikácie. Masku však neuchovávajte dlhšie ako 30 minút. Po opláchnutí studenou alebo teplou vodou pod príliš vysokým tlakom.

Objem masky je 250 ml. Podľa recenzií sa cena masky „Horsepower“ pohybuje v rozmedzí od 450 do 600 rubľov, v závislosti od miesta nákupu. Tento produkt sa, samozrejme, nedá nazvať lacným alebo dokonca priemerným cenovým stupňom. a vyskúšajte masku „Horsepower“ proti vypadávaniu vlasov. Recenzie svedčia v prospech získania produktu a mnoho dievčat považuje túto cenu za primeranú pre túto kvalitu..

Zdieľajte to

Tento produkt nie je k dispozícii na doručenie do vášho regiónu.

poďakovať!

Vždy sa usilujeme o to najlepšie, aby sme potešili našich zákazníkov s najlepšími cenami..

S pozdravom, internetový obchod Wildberries.

Pridané do zoznamu čakateľov

Dozviete sa viac o prijatí

Už čoskoro

štruktúra

popis

Vitamínový komplex a aminokyselinový komplex (Sepikap R) zabraňujú vypadávaniu vlasov, zvyšujú rast vlasov, chránia pred negatívnymi faktormi, posilňujú ochranný systém vlasovej pokožky, upokojujú a zjemňujú pokožku hlavy. Extrakt z korenia spôsobuje prietok krvi do vlasových folikulov, stimuluje rast vlasov a zlepšuje ich výživu..Hyalurónová kyselina pomáha vlasom obnoviť hladinu chýbajúcej vlhkosti, ktorá uľahčuje česanie slabých a rozštiepených koncov.

Informácie o technických špecifikáciách, rozsahu dodávky, krajine výroby a vzhľade tovaru sú iba informačné a sú založené na najnovších dostupných informáciách od výrobcu

poďakovať!

Vždy sa usilujeme o to najlepšie, aby sme potešili našich zákazníkov s najlepšími cenami..

Horse Force Mask Konská sila "Melting" - recenzie

Maska konská sila „topenie“

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 18. apríla 2016

Prvá recenzia, as nástrojom knock out z mojej tašky na make-up. Ale maska ​​topenia „Výkon“ ma zvíťazila, takže o nej chcem písať. Najskôr nie som fanúšikom lekárenskej kozmetiky, som bližšie k prof., Ale neviem, ako prejsť pozitívnymi hodnoteniami, a existuje veľa z nich o taviacej maske „Výkon koní“, a preto sa rozhodlo to vyskúšať. Teraz stručne v poradí: štruktúra masky je na prvý pohľad hustá, ale na vlasoch je ľahko rozložiteľná. Účinok je ešte kratší - už ste niekedy laminovali? Ak nie, pozrite sa na obrázky, takto sa vlasy starajú o túto masku. Nerobím si srandu. Naozaj ich vyhladzuje a dáva lesk, najskôr tento efekt pred prvým umývaním vlasov, ale teraz si všimnem, že sa stále hromadí, a nie jednorazovo, nemôžem povedať, že to tak dlho nepoužívam. Ale aj keď iba raz, musíte to priznať - je to v pohode, pretože som nevidel nič podobné z akejkoľvek masky.

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 10. marca 2016

Teraz viem, ako zachrániť aj vlasy spálené farbou! A to nie je Botox pre vlasy, ale cenovo dostupná maska ​​z masy trhu. Áno, topiaca maska ​​s výkonom koní dokonale. Keď mi o tom povedal známy kaderník, neveril som mu, úprimne, myslel som si, že obyčajná silikónová maska, ktorá najprv krúti vlasy, a potom z toho vytvorí žinku. Ale nie je to tak, je dobré, že som mal odvahu to skúsiť. Hyalurón v kompozícii skutočne zvlhčuje vlasy, lesk, elasticitu a objavuje sa menší prierez. Dĺžka vlasov práve ožila, zmenila názor na výrobu štvorca na leto, dovolím dlhé vlasy!

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 20. januára 2016

Na horiace masky som nastriekal veľa šišiek, najmä masky pre domácnosť, ako je horčica. Ale ten, kto sa zúfalo snaží pestovať vlasy, sa nemôže zastaviť) Všeobecne platí, že môj pokus o číslicu „jedenásť“ je topiaca maska ​​„konskej sily“, pozostávajúca z výťažku z korenia, ale je tu kyselina hyalurónová, ktorá by mala podporovať vlhkosť. Keď som ju prvýkrát použil a pocítil mierny pocit pálenia, priznávam, okamžite som sa začal šklbať a chcel som to okamžite umyť, ale vydržal to všetko 10 minút, a to zbytočne! Po prvej aplikácii bolo zrejmé, že vlasy boli oživil, žiarili, vysušili a vložili do fénu, potom sa stav stal všeobecne šokujúcim. V skutočnosti sa preto rozhodlo opustiť taviacu masku „výkon“ a použiť ju ďalej. Aj keď používam iba jeden mesiac, je jasné, že vlasy rastú a sú veľmi dobré, ale je príliš skoro na pripojenie obrázkov, výsledok pred a po, chválim sa asi za 3 mesiace)

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 10. decembra 2015

Po mojom veľkom sklamaní maska ​​zimná Estele, o ktorej určite napíšem nebezpečnú recenziu, ale teraz nie o nej. V lekárni som si vzal topiacu masku „koní“, bolo pre mňa dôležité, aby to bolo ODPADY na vlasoch a bolo možné ju skutočne distribuovať, uistil som sa, že to bol len čip topiacej masky od konských síl, a to je meno. Ukázalo sa však, že ľahká distribúcia a ľahké česanie nie sú zďaleka jediné výhody masky. Už po prvej aplikácii bolo jasné, že vlasy vyzerajú živšie, strihané konce vyhladené, lesk a objem sa objavili (!). A je tu tiež vynikajúci antistatický efekt, nie sú tam žiadne slová o pohári, takže som vzal oddelený sprej na zimu, ale ukázalo sa, že je v ňom. nie je potrebné. Ako to chápem, kyselina hyalurónová udržuje vo vlasoch vlhkosť, a preto sa neelektrizuje, a to ani po tom, čo je čiapka pekným bonusom..

Komentáre Pomohlo Vám toto hodnotenie? Áno 6 Nie 1

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 22. mája 2015

Čítal som veľa recenzií od dievčat, že topiaca maska ​​„konská sila“ je pravdepodobnejšia pre mastné vlasy, pretože veľmi schne. A nebolo mi to úplne jasné, pretože maska ​​obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá by mala teoreticky udržiavať dobrú úroveň vlhkosti. Ale v každom prípade, aj keď som majiteľkou suchých, strihaných vlasov, rozhodol som sa ju vziať, pretože napísali, že jej vlasy jednoducho nerealisticky rastú. Takže všetko, čo som čítal o skutočnosti, že maska ​​suší vlasy, je úplný nezmysel. Naopak, aj po prvej aplikácii sa cíti, že vlasy sú mäkšie a príjemnejšie. Ale recenzie o raste vlasov sa vyplatili, všetko je tak, nerástol som tak rýchlo ani z ricínového oleja. Na rozdiel od recenzií, ktoré som si prečítal pred zakúpením taviacej masky, odporúčam ju dievčatám so suchými vlasmi, neváhajte!

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 26. apríla 2015

Topiaca maska ​​„Horsepower“ je viac než uspokojená. Po prvej aplikácii som sa veľmi bál a odletel na umývanie z dôvodu brnenie - nevarovali ma, aby to tak malo byť. Až potom som čítal, že výťažok z korenia dáva taký účinok. Teraz používam šampón na farbené vlasy a som veľmi spokojný s výsledkom. Moje vlasy už nevyzerajú príliš zarastene a rastú oveľa rýchlejšie, čo je veľmi potešujúce. Snažil som sa pestovať zo školy, pretože sa každý mesiac orezával 5-7 cm, dĺžka sa nezmenila a dokonca sa pravidelne zmenšovala.

Komentáre Pomohlo Vám toto hodnotenie? Áno 6 Nie 0

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 28. novembra 2014

Od dievčat som o tejto maske veľa počul, a teraz som sa konečne rozhodol vyskúšať. Bol som presvedčený, že nie je zbytočné, že o nej bolo napísaných veľa pozitívnych recenzií, jej vlasy sa do tejto masky po prvýkrát zamilovali. Dala im vitalitu a lesk, ich vlasy boli dobre zvlhčené, ale bez mastnoty, pri každom použití masky som si všimol, že je stále lepšia a lepšia.

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 29. októbra 2014

Výrobky Horsepower používam dlhú dobu, ale nedávno som videl v lekárni rozmrazovaciu masku, ktorá ma zaujímala, požiadala farmaceuta, aby ju nechal vidieť. Všeobecne sa mi páčilo zloženie, kúpil som ho a večer som to vyskúšal. Čo môžem povedať, že maska ​​sa roztavila po očiach, vlasy potom, čo sa stali hladkými, hodvábnymi, lesklými. Takže sa mi veľmi páčil a teraz sa môj arzenál produktov na starostlivosť o vlasy doplnil.

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 2. októbra 2014

Za posledný rok som si všimol, že začali veľmi sektávať a oddeľovali tipy. A už vyskúšali veľa masiek, ale výsledok je nula. Jedného večera som v televízii videl reklamu na topiacu masku od spoločnosti Horsepower. Tento efekt sa mi veľmi páčil a oheň som si kúpil. Nasledujúci deň som si ju kúpil v lekárni, večer po umytí vlasov, potom ju aplikoval na celú dĺžku vlasov, rýchlo sa vstrebával, čo bolo veľmi príjemné. A už ráno som bol prekvapený účinkom: vlasy sú hodvábne, vyzerajú zdravšie a získali dobrý objem a čierne. Po mesiaci používania som si všimol, že začali rásť lepšie, zabudol som na problém rozdelených koncov.

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 1. októbra 2014

Často používam šampóny od spoločnosti Horsepower, ale chcel som masku vyskúšať, najmä keď som si o nej prečítal recenzie. Po umytí vlasov som si aplikoval masku. Musím povedať, že jej vôňa a textúra sú vynikajúce, a po umytí jej vlasy začali vyzerať oveľa lepšie. Keď som začal robiť styling, vlasy boli pružnejšie. Pri niekoľkých použitiach som si všimol lesk, hodváb a živé tipy, ktoré som predtým nemal.

Horse Force Mask Horsepower "Melting" 28 september 2014

Asi pred rokom som začal používať topiacu masku liekov. Výsledky sú nasledujúce:

1. Dospelo vlasy (bolo to na pleciach, stalo sa pod lopatkami)

2. Zabudol som, aké sú holiace konce.

3. Neelektrizujte vlasy.

4. Vlasy sú silné.

5. Styling netrvá dlhšie ako 10 minút (poslušnosť vlasov)

6. Kvalita vlasov sa mnohokrát zlepšila (hustá, hustá, hodvábna).

Nevidím dôvod na zmenu na niečo iné, maska ​​funguje a toto je skutočnosť.

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 17. júla 2014

Naozaj som si v lekárni niečo kúpil. Tentokrát bola moja voľba topiaca maska ​​Koňská sila.

Vždy používam rôzne šampóny, ale teraz som sa určite zastavil pri maske. Po vyskúšaní taviacej masky. Tento efekt sa mi hneď prejavil. Maska je veľmi dobrá, mám bielené vlasy a na konci sú tenké a často im chýba objem.

Po použití masky sa vlasy stali objemnejšie ako 2-krát a po 2 týždňoch som si všimol, že hroty sú hustejšie a prestali sa lámať..

Styling po maske je veľmi ľahký a trvá dlho..

Moja voľba ako matky na vlasy je topiaca maska ​​Horsepower.

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 22. mája 2014

Celý svoj život som používal drahé profesionálne masky, rozhodol som sa vyskúšať niečo nové. Hneď tam a odporučil topiacu masku Horsepower. Samozrejme, pozrel som sa na farmaceuta ako je tento, zachytila ​​ma a presvedčila ma, že maska ​​je skutočne cool. Ja, čo. Kúpené na skúšku)

Dievčatá, vtipné. ) Teraz používam iba ňu. Oveľa chladnejšie ako akékoľvek iné drahé masky. Spotreba masky je veľká, to je v zásade dosť často. Vlasy nie sú mastné, ale veľmi dobre zvlhčujú. Obzvlášť sa mi páči to, že vlasy rastú rýchlo a super z masky, rastú priamo pred očami, stačí ich aplikovať na vlasové korienky a udržiavať najmenej 10 minút..

A vlasy dávajú dobrý lesk, rýchlejšie padnú na fén. Existuje veľa kladov, odporúčam vám to vyskúšať, určite to nebude horšie))))

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 3. februára 2014

Spočiatku som tejto maske Horsepower nerozumel. Pretože je veľmi hustá a musí sa rozmazať dobre vtierať do vlasov, do pokožky hlavy. Preto som sa najskôr nezačal veľmi dobre a moje vlasy rýchlo mastili.

Potom som si už uvedomil, že maska ​​sa musí najprv vtrieť do rúk a potom aplikovať na pokožku hlavy a po celej dĺžke vlasov..

Po týchto manipuláciách už moje vlasy už neboli mastné, a naopak, vlasy som už asi týždeň neumývala, hoci sa mi to zvyčajne stávalo 3-krát týždenne.

Z výhod používam masku 3 mesiace, kombinujem výkon s šampónom. vlasy výrazne vzrástli, leskli sa, zabudol som na styling, moji muži majú rovné vlasy a teraz si ani nemôžete vziať sušič vlasov do rúk. Kvalita vlasov sa samozrejme zlepšila. Odporúčam dievčatá)

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 19. januára 2014

Vyskúšal som masku „Horsepower“ na jeho „deväť“. Boli dva krát viac konských síl, kurz sa stal omnoho ľahším, takže ho odporúčam všetkým!

Komentáre Pomohlo Vám toto hodnotenie? Áno 10 Nie 1

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 9. novembra 2013

Používam masku a naozaj sa mi to páči, ale len nedávno som o nej čítal podrobnejšie a uvedomil som si, že nie je zbytočné, že sa mi to tak veľmi páči. vlasy ožívajú pred očami, stávajú sa brilantnými a hustými. Dal som jej solídnych päť.

Kyselina hyalurónová - obnovuje a udržuje potrebnú úroveň vlhkosti počas dňa,

uľahčenie česania vlasov.

Výťažok z korenia - spôsobuje prietok krvi do vlasových folikulov, stimuluje rast vlasov a zlepšuje ich výživu. Vlasy sa stanú hodvábnymi, hladkými, získavajú prirodzenú okázalosť, jemnosť a lesk. Prírodný extrakt červenej papriky, ktorá je súčasťou masky, obsahuje najširšiu škálu vitamínov a minerálov potrebných na výživu vlasov a kožných buniek..
Špeciálny komplex vitamínov a aminokyselín (Sepicap MR) - zabraňuje vypadávaniu vlasov, zvyšuje ich rast a chráni pred vonkajšími negatívnymi faktormi.

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 25. septembra 2013

Dievčatá, prečítal som vaše recenzie o maske topenia a začal som ju používať. Môj rekord je už 1,5 mesiaca. Vlasy sa cítia skvele. Výrazne pestované! Namiesto 1 cm za mesiac rástli až o 2 cm - pre mňa je to dobrý ukazovateľ. Hovorím o vôni a konzistencii: veľmi príjemná vôňa, hustá konzistencia. Dala som si masku na vlasy, počnúc koreňmi, masírujte pohyby do vlasovej pokožky a po celej dĺžke, kým sa osprchujem, masku držím asi 10 minút.

Potom som sa umyl a výsledok je okamžite cítiť, vyhladené zahustené vlasy. Vlasový styling bol radosťou, pretože vlasy boli viac poddajné, hodvábne a samozrejme silné, čo som sa snažil dosiahnuť už mnoho rokov)

Ďalším veľkým plusom je dobrá cena za topiacu masku (je celkom prijateľná). Predáva sa v lekárňach. Ďakujeme vám za vašu reakciu. Jeden z najobľúbenejších nedávnych akvizícií

Koňská maska ​​konských síl „Tavenie“ 3. augusta 2013

Pravdepodobne som jeden z mála, ktorý masku vyskúšal len nedávno. Ihneď ti poviem, ako som si masku nanášal na vlasy. Čo okamžite upozornilo na príjemnú konzistenciu masky. Natrela som si ju do pokožky hlavy a hojne ju rozložila na všetky moje vlasy. Oblečil som si klobúk, aby som vytvoril tepelný efekt, pretože maska ​​s extraktom červeného korenia) zostala 10 minút. Keď som si začal maskovať masku, vlasy mi rástli v rukách, boli mäkšie a hladšie. Ale bolo pre mňa dôležité vidieť vlasy potom, čo som ich vysušil fénom.

Po vysušení fénom som nerozpoznal svoje vlasy! Vlasy na vlasy, lesklé, mäkké, pocit, že sa vlasy dvakrát zväčšili!

Masku nanášam iba 2 týždne, túto nádhernú masku určite budem aj naďalej používať. Hovoria, že z jej vlasov tiež dobre rastie..

Pohár je ekonomický, napriek tomu, že nanášam štedro hrubú vrstvu a vlasy si umývam každé 2 dni.

Som rád, že som sa rozhodol kúpiť a použiť takú účinnú masku :)

Hodnotenie masky na kone. Výhody, nevýhody, kontraindikácie

Ako pestovať dlhé a luxusné vlasy, skutočnú „koňskú hrivu“?

Tvorcovia produktov na starostlivosť o vlasy s koňskou silou už vedia odpoveď na túto otázku.

Ich výrobky skutočne fungujú - o tom sú si istí kozmetológovia, ktorí produkt testovali, a bežné dievčatá, ktoré boli presvedčené o pozitívnom účinku na seba..

Masky „Horsepower“ pomôžu vyrovnať sa s mnohými problémami s vlasmi..

Výhody a nevýhody

Masky Horse Force „Horsepower“ patria do kategórie farmaceutickej kozmetiky. To znamená, že pri kúpe produktu si môžete byť istí, že je certifikovaný, obsahuje škodlivé látky v zmesi a nepoškodzuje. Brand Force Horse je k dispozícii, predáva sa takmer v akejkoľvek lekárni. Cena jednej nádoby sa pohybuje v rozmedzí od 400 do 500 rubľov.

Hlavnými aktívnymi zložkami tejto série sú elastín a kolagén, ktoré sa prijímajú v koncentrácii potrebnej na kučery. Elastín má výživný a spevňujúci účinok a je známe, že kolagén je schopný preniknúť do štruktúry vlasov, aby sa úplne zotavil. V zložení sú tiež zahrnuté ďalšie užitočné prvky, výťažky z bylín a vitamínových súborov, ktoré dokážu v krátkom čase obnoviť aj ťažko poškodené kučery..

Medzi komponentmi sú tiež silikóny so síranmi, ktoré spochybňujú jednoznačnú užitočnosť vlasovej masky. Ak však všeobecne používate hotovú kozmetiku, nepoškodíte ju: veľa zákazníkov o ňom hovorilo veľmi pozitívne.

Hlavnou výhodou masky Horse Power je vysoká účinnosť lieku. Podľa recenzií v 75% prípadov pomáhal s problémami s vlasmi a zrýchlil rast. Masky od Horse Force majú nasledujúce výhody:

  • zaručiť šetrnú starostlivosť;
  • mať pozitívny vplyv na pokožku hlavy;
  • zlepšenie je viditeľné po prvom použití;
  • uviesť účinok regulácie ph;
  • pekná vôňa;
  • vynikajúca kvalita;
  • ekonomické využitie.

Nevýhody tejto série masiek sú tiež dostupné. Hlavná vec, ktorej zákazníci venujú pozornosť, je predražená „koňská sila“. Cena masiek sa nedá nazvať demokratickou - v tomto prípade však musíte platiť za kvalitu.

Medzi nedostatky masky „Horsepower“ patrí neschopnosť používať produkt každý deň na udržanie krásy kučeravosti. Malo by sa používať iba vtedy, keď existujú skutočne problémy, inak sa stane návykovou.

Hodnotenie finančných prostriedkov tejto značky

Všetky masky od tohto výrobcu by sa mali nanášať podľa jednej vzorky. Podrobné pokyny sú uvedené na obale s výrobkom:

  1. Umy si vlasy. Výrobok je určený na použitie na mierne navlhčených vlasoch, preto ho utrite utierkou.
  2. Produkt je na vlasoch rovnomerne distribuovaný hrebeňom (je lepšie vziať si drevený). Vykonajte masáž hlavy.
  3. Produkt nechajte na vlasoch po dobu 5 minút, aby sa všetky účinné látky absorbovali v dobrej kvalite..
  4. Pri preplachovaní by tlak nemal byť silný a voda by nemala byť horúca, hroty z toho budú chmýří.

Aby maska ​​mala väčší účinok, neponáhľajte ju opláchnuť. Vlasy zakryte veľkým teplým uterákom a nechajte ich 5 až 10 minút odpočívať a potom ich opláchnite. Upozorňujeme, že žiadna z masiek v sérii sa nesmie používať viac ako 2-krát týždenne.

Existuje niekoľko druhov masiek.

Výživa konských síl

Navrhnuté špeciálne pre suché, oslabené (najmä v zime) vlasy so štiepanými koncami.

Ako výrobca sľubuje, kučery získajú z taviacej výživnej masky lesk a elasticitu, rovnako ako v reklame..

Extra bonus - prvky sa ľahšie upravia.

Nástroj lieči delené pramene, znižuje krehkosť a stratu, zvyšuje nádheru.

Vlasy vyzerajú ako po laminácii a začínajú aktívne rásť. Toto je najslávnejšia maska ​​série..

„Tavenie“ je pomenované kvôli jeho konzistentnosti. Je veľmi hustá a hustá, preto ju musíte vedieť používať. Stačí si vziať malý kúsok a aplikovať ho na vlasy. Raz na nich sa maska ​​začne topiť a čoskoro sa rozšíri po celej svojej dĺžke.

Ak to preháňate produktom, bude ťažké opláchnuť vlasy a vytvoriť efekt mastných prameňov. Masku dôkladne umyte..

Objem - 250 ml, liek sa konzumuje pomaly. Všetky prírodné látky v zložení sú zvýraznené tučným písmom:

  • Výťažok z červeného korenia. Je známe, že paprika stimuluje rast vlasov a spôsobuje korene krvi.
  • Vitamínový koncentrát zameraný na zvýšenie rastu a hojenie prameňov.
  • Jojobový olej a mandľový olej patria medzi cenné oleje. Chráni pred vyschnutím, vysokými alebo nízkymi teplotami a ultrafialovým žiarením. Ochranný film, ktorý sa objavuje súčasne na prameňoch, dodáva lesk.
  • Kyselina hyalurónová. Obnovuje a udržuje vodnú rovnováhu, podporuje ľahké česanie, zabraňuje zamotaniu. Je súčasťou mnohých účinných produktov starostlivosti..
  • Kyselina citrónová a kyselina mliečna - zabraňujú lupinám, zaisťujú mäkkosť. Súčasne vykonáva jemný peeling a odstraňuje odumreté bunky.

Farba je žltkastobiela, s perleťovým leskom, karamelová aróma je veľmi neobvyklá. Na premytých prameňoch zostane dlho..

Extrakt z hroznových jadier mimoriadne regenerujúci

Určené pre pramene oslabené perm alebo spálené farbou. Mal by sa používať na farebných prameňoch, aj keď bol postup úspešný: maska ​​si zachová farbu a obnoví vlasy zvnútra.

  • podporuje regeneráciu vlasov;
  • urýchľuje krvný obeh, takže žiarovky normálne jesť a majú prístup k kyslíku;
  • riadi rast a posilňuje korene;
  • chráni vlákna pred škodlivými účinkami na životné prostredie;
  • zabraňuje vymývaniu farieb;
  • chráni pred zamotaním a statickou elektrinou.

Objem masky je pozoruhodný - až 1000 ml, svetloružová farba, príjemná textúra a sladká ovocná vôňa.

Ultra hydratačný na ovsených zárodočných aminokyselinách a katiónových polyméroch

Vhodné, ak sú vaše vlasy suché, matné, vyskytujú sa problémy s krehkosťou. To znamená, že ak namiesto elastických zámkov na hlave existuje nejaký druh „slamy“. Maska aktívne hydratuje vlasy a zachováva vlhkosť, lepí rozštiepené konce, robí lesklými a zdravými zámkami zvonka neživé, nielen zvonka, ale aj zvnútra..

Ako sľubuje výrobca, účinné látky masky samotné hľadajú postihnuté oblasti, sú zabudované do štruktúry vlasov a začnú proces regenerácie. Tento účinok sa vyskytuje v dôsledku prítomnosti katiónových polymérov nazývaných „inteligentná kozmetika“. A aminokyseliny ovsa klíčia vlasom aktívne a vyživujú ho.

Maska má tiež 1000 ml, štruktúra je ľahká, takmer beztiažová, ľahko distribuovateľná cez vlasy.

Spevňuje proti strate výťažkom z ibišteka a sericínu

Bude to užitočné, keď sú pramene posiate a objavia sa šedé oblasti. Spevňujúca maska ​​nielenže dodáva vlasom lesk a objem, ale ich tiež aktívne vyživuje a posilňuje.

Hibiscus je považovaný za jeden z nevyhnutných v boji za zdravé krúžky rastlín. Výťažok z neho má silu prebudiť spiace vlasové folikuly, riešiť problémy so stratou a dokonca zabrániť šedým vlasom. Sericín obnovuje vlasy vo vnútri a vyhladzuje kutikulu, ktorá poskytuje prameňom oslnivý lesk a hodváb. Niektoré kozmetické salóny ponúkajú ošetrenie nazývané sérizácia vlasov, čo je účinná novinka..

kontraindikácie

Každá z masiek môže okrem pozitívneho účinku spôsobiť škodu. Kontraindikácia pri použití je prítomnosť alergie na ktorúkoľvek zo zložiek masky.

Ani jedna z masiek v rade nie je vhodná pre mastné vlasy. Je potrebné ho úplne opustiť alebo použiť iba na tipy.

Nepoužívajte masku, ak dávate prednosť organickým šampónom. Silikóny a sírany obsiahnuté v zmesi zničí účinok, a preto nebudete cítiť výhody svojich výrobkov ani masky..

Vo všetkých ostatných prípadoch ho môžete bezpečne používať. Účinok masiek tejto série bude zrejmý po prvej aplikácii a po 5-7 použití sa objaví trvalý výsledok: vlasy sú hladké, zvlhčené a obnovené.

Masky „Koňská sila“ už pomohli tisícom dievčat. Vyskúšajte to a ste úžasný nástroj!

Maska na vlasy Horsepower - recenzie

posilňuje

Recenzia: Veľmi dobrá vlasová maska ​​„Konská sila“ je výrazne udržiavaná a silnejšia. Osobne v mojom prípade získali aj svetlý lesk a prirodzený odtieň farieb, ktorý sa hral v rôznych odtieňoch. A vlasy sa stali mäkkými a učenlivými.

Účinná liečebná maska

Výhody: Cenovo výhodné, s príjemnou vôňou, lieči vlasy a robí ich krásnymi.

Minusy: Nezistené.

Recenzia: Začala sa používať taviaca maska ​​od spoločnosti Horsepower. Účinok je jednoducho super! Vlasy v mojich očiach sa zmenili, leskli sa a boli zdravé a hladké. Inštalácia trvá 5 minút, pretože vlasy po maku sú poslušné. Tieto výrobky používam už dlho, ale s príchodom masky sa mi vlasy stali nádhernými. Maska má príjemnú vôňu a zaujímavú textúru. Na vlasy sa skutočne topí a preniká hlboko do vlasov. zvlhčujúce a vyživujúce. Veľmi dobre rastie aj vlasy, pretože maska ​​vás obsahuje... Prečítajte si viac


Recenzie na ultra regeneračnú masku na vlasy
Výkon koní s extraktom z hroznových jadierok

Ultra regeneračná maska ​​na vlasy s extraktom z hroznových jadier koní pre tenké, farbené, chemicky alebo tepelne poškodené vlasy. Výťažok z hroznového jadra hyperaktívne stimuluje procesy regenerácie buniek potrebné pre poškodené a riedené časté bielenie, farbenie a trvalé pôsobenie vlasov. Aminokyseliny potrebné na ochranu pred poškodením sa odporúčajú najmä pre krásy, ktoré si nevedia predstaviť svoj život bez žehličiek, sušičov vlasov, klieští, tepelných natáčok a ďalších stylingových nástrojov s vyhrievacími prvkami..

Ultra regeneračná maska ​​na vlasy "Výkon koní":
• Regeneruje poškodenú štruktúru vlasov zvnútra.
• Urýchľuje krvný obeh a dodáva vlasovým folikulom dostatočné množstvo kyslíka a živín.
• Posilňuje korene a urýchľuje rast vlasov.
• Chráni kučery pred vysokými teplotami a intenzívnym vystavením ultrafialovému žiareniu.
• Dlhodobo udržuje intenzitu farieb.
• Uľahčuje česanie a odstraňuje statický náboj.

Spôsob použitia: Naneste masku na mokré vlasy vysušené uterákmi. Vlasy rozčešte hrebeňom so zriedkavými zubami, aby sa maska ​​rovnomerne rozložila po celej dĺžke vlasov a masírovala hlavu. Nechajte ich pôsobiť na vlasy 3-5 minút, aby ste dosiahli optimálny účinok, aby sa receptúra ​​obohatená o účinné látky vstrebávala čo najviac do kadere. Dôkladne opláchnite teplou vodou. Ak chcete dosiahnuť intenzívnejší výsledok, odporúča sa zabaliť hlavu do teplého uteráka a masku držať 5-10 minút. Potom opláchnite teplou vodou.

Výrobca: "Target S.R.L." (Taliansko) uznesením BiofarmRus OJSC.

Nezávislé recenzie zákazníkov

Lily Salniková:
"Ak chceme mať krásne, silné a zdravé vlasy, musíte sa o ne postarať. Nestojí to za to, aby ste sa obmedzovali na jeden šampón a balzam. Určite by ste mali vytvoriť rôzne masky, ktoré pôsobia priaznivo nielen na naše kučery, ale tiež vyživujú korene a prenikajú hlboko pod pokožku.".

Dnes budem hovoriť o takej zaujímavej maske na vlasy, ako je „Horsepower“. Vyrábajú ho talianski technológi. Dlho som to chcel vyskúšať, pretože som počul iba pozitívne recenzie. Na extrakte z hroznových semienok mám ultra regeneračnú masku, ktorá dokonale vyhovuje poškodeným vlasom (zafarbené, tenké atď.).

Balenie a dizajn sú dosť atraktívne. Najviac spokojný s objemom pohára, ktorý je celý liter. Aj pre moje vlasy, nie dlhé, bude tento objem stačiť na dlhú dobu. Samotný obal je vyrobený z čierneho hutného plastu. Maska sa uzatvára praktickým skrutkovacím uzáverom. Pod ním môžete pozorovať ochranu hustého polyetylénu.

Vôňa masky je jedinečná. Tak jemné, sladké a príjemné. Tóny hrozna sú skutočne cítiť. Konzistencia masky nie je príliš tekutá, ale tečie, takže stojí za to ju aplikovať rýchlejšie. Farba hmoty je svetloružová.

Zloženie masky nie je zlé, ale stále to nie je úplne prírodný prostriedok. Preto je doba použiteľnosti masky päť rokov a po otvorení je 12 mesiacov.

Účelom masky je teda obnova našich vlasov. Čo to znamená? Po prvé, ide o posilnenie koreňov, ochranu pred UV žiarením, výživu vlasov. A po druhé, obnovenie vlasov po rôznom zafarbení, curlingu, vyrovnaní žehličkami atď..

Masku som použil podľa pokynov výrobcu. Veľké plus znamená, že môže pôsobiť ako expresná maska. Aplikujte na mokré vlasy, počkajte päť minút a opláchnite, dokonca aj počas tejto doby sa užitočné zložky dostanú na potrebné časti pokožky a vlasov. A keď budem mať viac času, rozložím masku cez vlasy, zabalím si hlavu a chodím asi štyridsať minút. V ktorejkoľvek aplikácii dostávam len hodvábne vlasy, ktoré krásne žiaria a vyzerajú skvele.

Radím každému, aby masku pre svoje mimoriadne vlastnosti! “

Dátum testu: marec 2018.

Olga Melniková:
"Regeneračná maska ​​na vlasy" Výkon koní ".

Bolestivou témou sú masky na obnovenie vlasov. Pred šiestimi mesiacmi som si chemicky umyl dlhé vlasy. Vyniesli „tmavý gaštan“, ktorý som maľoval takmer 10 rokov. Pre tých šťastlivcov, ktorí nie sú oboznámení s umývaním, ti to vysvetlím: po nich sa vlasy v najlepšom prípade opotrebujú, sú suché, nudné a neživé a v najhoršom prípade môžu doslova spadnúť (v závislosti od vlasov a od majstra). Mal som šťastie, nestratil som si vlasy, ale teraz sa aktívne zapájam do ich obnovy a údržby vo viac či menej slušnej forme. Robiť krátke účesy nie je môj plán.

Dostal som do rúk masku „Horsepower“ pre riedené, farbené, chemicky alebo tepelne poškodené vlasy. O tomto produkte som bol vždy skeptický, pretože Nepáči sa mi agresívna obsedantná reklama, to všetko je mega, ultra. Testovanie mi však poskytlo príležitosť plne oceniť Horse Force. Výrobca tvrdí veľa: regenerácia, ochrana, rast a posilnenie vlasov, antistatický účinok, retencia farieb. Všetko, čo je možné.

Obrovský liter! Pravdepodobne dosť na rok. V kúpeľni je veľa miest. Dizajn je štýlový, som ohromený: pekné dievča a kôň. K dispozícii sú informácie o uvedenej banke. Zloženie, spôsoby aplikácie a všetko, čo potrebujete, a to aj v ruštine (a producentskou krajinou je Taliansko). Otvorte kryt proti smeru hodinových ručičiek, pod ním je ochranná fólia. Otvorené bez pomoci ostrého predmetu a „rovnomerne krásneho“ je nepravdepodobné, že uspeje, príliš husté.

Samotná maska ​​má strednú konzistenciu, ktorá je ideálna na distribúciu cez vlasy. Farba je krásna - ako malinový jogurt, s perleťovým leskom. Vôňa je svetlá, trochu chemická pre mňa, ale s príjemnou vôňou hrozna mimochodom zostane na vlasoch aj po zaschnutí.

Postupujem podľa pokynov na brehu, s výnimkou „česania mokrých vlasov“. Po umytí si vlasy dôkladne osuším a až potom nanesiem masku 5 minút. To zvyšuje pranie približne o pol hodiny - ak nie v zhone, nekritické. Spočiatku sa to vzťahovalo na korene (pôvodná farba tam rástla - to znamená, že sú zdravé a nepoškodené), ale doslova nasledujúci deň sa stala veľmi mastnou, akoby sa umyli celý týždeň. Preto som začal masku nanášať iba na vysušenú dĺžku a ustupoval som od koreňov. A všetko sa vrátilo k normálu. Je pravda, že posilnenie vlasových folikulov nebude fungovať takto. Túto metódu som vyskúšal pomocou uteráka, efekt bol približne rovnaký ako bez, ale na veľmi dlhú dobu nepohodlný.

Pros:
• Okamžite zjemňuje vzhľad vlasov, je príjemný na dotyk.
• Vyživuje a hydratuje na chvíľu (do ďalšieho použitia).
• Vynikajúce kondicionačné vlastnosti, menej zamotané vlasy.
• Dobrá textúra, „chutná“ aróma.
• Veľký objem (zakúpený zo série - zabudol na tento problém). Toto je plus, iba ak vám maska ​​vyhovuje.

mínusy:
• Výrazne zvyšuje elektrifikáciu (hoci by to malo byť naopak).
• Výskyt chemických zložiek v zložení (rovnako ako v akomkoľvek profesionálnom nástroji).

Celkom. Maska si určite zaslúži pozornosť, najmä pre dievčatá, ktoré pravidelne farbia vlasy, nanášajú vyrovnávače vlasov a strasti ako ja po umytí alebo zotrvávaní. Moje vlasy sú dosť rozmarné, ale prišla k nim maska. 1 liter je, samozrejme, úžasný, ale túto masku by som si sám nekúpil - obával by som sa, že to nebude fungovať. Možno má zmysel, aby výrobca vyrobil najmenej 300 ml „malých sond“? Má to viditeľný účinok, s výnimkou elektrifikácie. ““

Dátum testu: február 2018.

Julia Ivanova:
"Kto nepočul o" Horsepower "? Áno, tiež si myslím, že neexistujú. A ja som mal viac ako jednu fľašu strašne populárneho šampónu, ale kúpil som ju na výstave krásy v Petrohrade. mohla si byť istá kvalitou a originalitou produktu, pretože na vrchole popularity sa predával všade - od políc v metre po tlačiarenské stánky a hypermarkety. Teraz sa v porovnaní s tým časom sortiment značky natoľko rozšíril, že existujú nechtové výrobky a celý rad Kozmetika pre starostlivosť o vlasy vrátane stylingových výrobkov.

A v mojich rukách len megabank s koňom, ktorý regeneruje vlasy maxi s výťažkom z hroznového jadra. Potom sa producent dostal k veci: Milujem hroznový olej, táto vôňa je spojená s niečím radostným, letným, jasným a pozitívnym. Akonáhle bol produkt v mojich rukách, začal som netrpezlivo vyberať ochranný film, ktorý ma oddeľuje od vône masky. Ale nebolo tam: existuje jazyk, ale neexistuje žiadna sila na oddelenie ochranného filmu. Po tom, čo som zamrmlal a zamrmlal: „Bolo by lepšie, keby boli topánky tak pevne vyrobené...“, práve som otvoril film papierovým nožom pozdĺž kontúry.

Vôňa je skutočne úžasná! Delight! Pretože používam vlasové prípravky ráno, pred prácou a je to pri procedúrach s vodou, môj deň začína, pre mňa je každá maličkosť dôležitá a aromaterapia nikoho neobťažovala (zvlášť keď potrebujete ísť do práce a ste pripravení zabiť)..

Popis sa mi veľmi páčil s metódou nanášania masky (napriek skutočnosti, že takmer všetko je rovnaké, vždy som si prečítal spôsob nanášania, hoci vždy viem, ako dosiahnuť požadovaný výsledok): vlasy opláchnite, osušte uterákom, masku aplikujte hrebeňom s veľkými zubami, Nechajte pôsobiť 2-3 minúty, masírujte pokožku hlavy. Spravidla je s mojou mastnou pokožkou hlavy aplikáciou výživnej masky na korene utópia, rozhodol som sa na ňu zabudnúť. Druhým spôsobom aplikácie je nechať masku pod kapotou po dobu 5-10 minút a opláchnuť.

Metóda aplikácie je teda bingo! Prečo len na tejto maske je spôsob aplikácie tak zrozumiteľne a správne uvedený? Prvýkrát vidím a som veľmi potešený. Je to práve táto aplikácia masky, ktorá dáva jednoznačnejší a správnejší výsledok. Výsledkom je, že tí, ktorí používajú masku podľa odporúčaní väčšiny výrobcov - nanášajú, distribuujú, spláchnu, nedostanú to, čo chcú. Maska odteká cez mokré vlasy, ovplyvňuje vlasy nerovnomerne.

Konzistencia maxi strednej hustoty nie je kyslá smotana, ale nie jogurt. Aplikuje sa ľahko, ľahko sa distribuuje a tiež sa ľahko zmýva. Krásna farba - svetloružová s perlou.

Bohužiaľ, nie je čas sedieť s maskou pod čiapkou, takže masku som použil iba podľa prvej schémy. Na konci dňa korene stále mastia, vrátil som sa k štandardnému riešeniu - masku nanášajte na dĺžku od ucha a nadol.

Vlasy (zafarbené balzamy, suché štiepané konce) po maske sa cítia skvele - na rozdiel od stavu po aplikácii balzamu sa zdá, že vlasy sú pružnejšie a živšie, keď sú vyčesané, je ľahké si ich zahrať a neodlomia sa (tie odlomené krátke kúsky vlasov, ktoré zostávajú na podlahe). po česaní).

Zápach, bohužiaľ, netrvá dlho na vlasoch.

Jediné, čo je pre mňa dôležité, je nehygienické balenie, ale nádoba obsahuje celý liter! Vzhľadom na nákladovú efektívnosť používania masky si myslím, že táto suma je dostatočná na šesť mesiacov, nie menej. Preto odporúčam, aby ste si masku nebrali s rukami, spustite lyžicu alebo iný obal, aby ste masku pohodlne pozbierali. A tiež pre efektívnu distribúciu masky používam Tangle Tizer.

Výsledok: Veľká maska, hospodárna spotreba, bláznivá aróma, zdravé zloženie (hoci existujú zložky, ktoré eko-politici vôbec neschvaľujú). ““

Dátum testu: február 2018.

NOVÉ SPOLOČNOSTI
Greenext LLC
LLC Avax Inc.
LLC "Azelis Rus"
LLC "MDK"
LLC "Efko Cosmetic"

REKLAMY


Ponúkame vám služby plnenia antiseptík a iných tekutín.
viac informácií


„Dinapik“ - univerzálny dezinfekčný prostriedok s pracím a dezodoračným účinkom.
viac informácií


Výrobca ponúka na nákup sanitizer "Sanway des"
viac informácií

Maska „Horsepower“ - pestujte elegantnú hrivu!

V boji o dlhé a zdravé vlasy musíte vyskúšať veľa kozmetiky. Často nájdete tipy na použitie zázračného balzamu „Horsepower“, ktorý, ako sa hovorí, neuveriteľne posilňuje vlasy a podporuje ich rast. Čo je tento nástroj a či to stojí za to ho použiť - budeme analyzovať v článku.

Séria „Koňská sila“ sa objavila na policiach už dávno. Názov sľubuje dievčatám dlhé a luxusné vlasy - skutočnú „hrivu“. Niekoľko problémov s kučerami, ktoré majú masku vyriešiť.

Popis produktu

Maska Horse Force „Horsepower“ sa vzťahuje na kategóriu farmaceutickej kozmetiky. Krajina pôvodu - Rusko, výrobca - farmaceutická spoločnosť LLC Zeldis-Pharma. Tento nástroj má niekoľko druhov:

  • Krmivo pre konské sily - topená výživa - pre oslabené a rozdelené konce;
  • „Tavenie“ výživné s kyselinou hyalurónovou a extrakt z korenia TM na urýchlenie rastu.

Oba produkty sú dostupné v 250 ml nádobách. Tento nástroj je vďaka svojej „taviacej vlastnosti“ spotrebovaný veľmi hospodárne. Funguje to veľmi jednoducho: stačí si vziať malý kúsok masky (je dosť hustý) a aplikovať na vlasy.

Akonáhle je na vlasoch, začne sa „topiť“ tak, ako to bolo, obaľovať každú vlasovú líniu individuálne a dodávať jej vitalitu.

Farba produktu je žltkastobiela, perleťová, vôňa je príjemná, rovnako ako v celej danej sérii, so svetlou citrusovou tónom. Je pravda, že v prameňoch nebude trvať dlhšie ako 3 - 4 hodiny.

Je tiež známa ultra regeneračná vlasová maska ​​Horse Forse s výťažkom z hroznových jadierok. Táto maska ​​je vyrobená v Taliansku, výrobca je TARGET S.r.l. Používa sa na poškodené, krehké, zafarbené alebo stočené kučery..

Objem produktu je až 1 000 ml, takže maska ​​vydrží veľmi dlho. Jej konzistencia je ľahká, vzdušná, farba je ružová a vôňa je sladká, ovocná a hroznová a dosť perzistentná..

Čas použiteľnosti fondov - päť rokov.

štruktúra

Maska na vlasy nemôže byť užitočná sama o sebe - všetko záleží na zložkách. Zloženie „tavenia“ zahŕňa také užitočné látky:

  • Kyselina hyalurónová - často sa používa vo vysoko účinných kozmetických prípravkoch. Vďaka nej sú kučery aktívne zvlhčené a potom obnovené. Dodatočný efekt - ľahké česanie.
  • Aminokyselinový komplex a vitamínový koncentrát. Naplňujú kučery silou (základná časť), stimulujú rast, chránia pred vysušením, odlomením a škodlivými účinkami ultrafialového žiarenia na vlasy..
  • Kyselina citrónová - zabraňuje lupinám, spôsobuje, že pramene sú sypké, lesklé a zdravé.
  • Kyselina mliečna - zadržuje vlhkosť vo vlasoch, čistí pokožku hlavy od mŕtvych buniek.
  • Oleje - mandle a jojoby. Prvý chráni aj pred ultrafialovým žiarením a obnovuje poškodené vlasy. Liečivý prírodný vosk sa získava z druhého vlákna, dodáva mu zdravý lesk a pôsobí proti škodlivým účinkom farieb..
  • Zloženie masky „Melting“ s korením obsahuje, v tomto poradí, extrakt z korenia - užitočný nástroj, ktorý zdvíha vlasy pri korienkoch, čím prispieva k ich kráse, lesku a aktívnemu rastu..

Toto je neúplné zloženie. Do zmesi pridal výrobca silikóny so síranmi.

Zloženie talianskej masky s extraktom z hroznových jadier je prirodzenejšie. Prírodné ingrediencie sú na prvom mieste. Všeobecne sú však kompozície podobné, iba v Taliansku sú užitočné aminokyseliny a je pridaný hroznový olej. Je to cenný nástroj v kozmetike. Je známy tým, že stimuluje procesy regenerácie buniek, takže poškodené vlasy sa obnovia a zdravo rastú..

Aké problémy maska ​​rieši??

Taviaca maska ​​„Horsepower“ je podľa výrobcu určená na tupé, strihané, oslabené a presušené vlasy. Po použití sú kučery lesklé a odolné - ako v reklame. Po aplikácii sa vlasy tiež ľahšie upravia - obrázky môžete experimentovať najmenej každý deň. Maska má nasledujúce účinky:

  1. Vyživuje vlasy a pokožku vitamínmi.
  2. Znižuje pokles.
  3. Podporuje aktívny rast.
  4. Opravte poškodené pramene.
  5. Znižuje krehké vlasy.
  6. Zlepšuje stav a vzhľad tipov.
  7. Zvyšuje krásu.

Maska s hroznovými semienkami funguje takmer rovnako. Výrobca sľubuje, že:

  1. Regeneruje vlasovú štruktúru zvnútra.
  2. Urýchľuje krvný obeh, takže vlasové folikuly dostávajú dostatok kyslíka a živín.
  3. Posilňuje korene.
  4. Urýchľuje rast vlasov.
  5. Chráni zámky pred vysokými teplotami.
  6. Uľahčuje česanie, odstraňuje statický náboj.
  7. Chráni farbu pred vylúhovaním.

Obidve masky majú kumulatívny účinok. Podľa recenzií fungujú veľmi dobre, riešia všetky uvedené problémy. Vlasy sa menia na hladké, mäkké a žiarivé plátno..

Spôsob aplikácie

  1. Umyte si vlasy, osušte pramene utierkou. Naneste masku.
  2. Vlasy prečešte hrebeňom so vzácnymi zubami. Pomôže to rovnomerná distribúcia produktu. Vykonajte masáž hlavy.
  3. Produkt nechajte na vlasoch po dobu 5 minút, aby mali všetky aktívne zložky čas absorbovať.
  4. Dôkladne opláchnite teplou vodou. Tlak by nemal byť silný a voda by nemala byť horúca;.

kontraindikácie

Hlavnou kontraindikáciou je alergia na akékoľvek zložky lieku.

Pred použitím nezabudnite urobiť test: naneste malú masku na pokožku zápästí a počkajte. Ak máte pocit pálenia, sčervenanie - výrobok nepoužívajte.

Nepoužívajte masku „Horsepower“ pre tých, ktorí sa starajú o vlasy výlučne pomocou prírodných šampónov a balzamov. Silikóny a sírany obsiahnuté v zmesi zničí účinok, a preto nebudete cítiť výhody svojich výrobkov ani masky..

Ak sú vaše vlasy mastné, tento efekt zvýrazní maska. Je lepšie opustiť ho alebo použiť na tipy. Majitelia suchých vlasov sa však nemajú čoho báť. Neexistujú žiadne kontraindikácie pre svetlé alebo zafarbené vlasy: maska ​​nie je maľovaná.

„Koňská sila“ je maska ​​testovaná tisíckami dievčat. S najväčšou pravdepodobnosťou bude pôsobiť na vaše vlasy dokonale, aby ich žiarili a vyplňovali dlho očakávanú silu a hebkosť.!

Najbezpečnejšie farbenie vlasov: hodnotenie od odborníkov!

Vitamíny zo sivých vlasov: prehľad liekov, zloženie, použitie, účinnosť